Aeonium arboreum Kiwi 50 cm

Aeonium arboreum Kiwi 50 cm

Aeonium arboreum Kiwi 50 cm


  • Aeonium arboreum
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:8buc.
Livrare:Doar in Bucuresti
  • 1.070 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, mult mai rar in sezonul rece 

   
   
         

Temperatura: min 10°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 50 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 30 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Aeonium arboreum "Kiwi", cunoscut și sub numele de Aeonium kiwi, provine din Insulele Canare, un grup de insule care fac parte din Spania. Aici, planta crește sălbatic pe pantele muntoase uscate și stâncoase. Clima corespunzătoare este mediteraneană, cu ierni blânde și umede și veri calde și uscate.


Caracteristici

Aeonium kiwi este o suculentă tipică, cunoscută pentru aspectul său izbitor. Această plantă produce frunze robuste, cărnoase, care cresc sub formă de rozetă și prezintă un model de culoare tricoloră - verde deschis în mijloc, cu margini albe și vârfuri roz. În plus, Aeonium arboreum 'Kiwi' înflorește cu flori de un galben strălucitor din centrul rozetelor de frunze în lunile de primăvară și vară. Această plantă poate crește până la 60 cm înălțime, ceea ce este considerabil de mare pentru o plantă suculentă.


Îngrijire

Aeonium arboreum 'Kiwi' necesită o îngrijire minimă și se poate dezvolta într-o locație bine luminată, de preferință cu câteva ore de lumină solară directă pe zi. Este o plantă rezistentă la secetă care are nevoie doar de udare moderată; trebuie evitată udarea excesivă pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. Asigurați un sol bine drenat și evitați temperaturile sub minus un grad, deoarece această plantă nu este suficient de rezistentă la îngheț.