Aglaonema King of Siam 65 cm

Aglaonema King of Siam 65 cm

Aglaonema King of Siam 65 cm


  • Aglaonema sp.
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 2 buc.
Livrare: In toata tara
  • 310 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 65 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 24 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Aglaonema "King of Siam", cunoscută sub numele de "Chinese Evergreen", își are originea în regiunile tropicale și subtropicale din Asia și Noua Guinee. Această familie de plante este tipică pentru aceste regiuni, deoarece cresc în principal în pădurile tropicale de câmpie și de munte. De-a lungul anilor, Aglaonema s-a răspândit în alte părți ale lumii, predominant ca plantă ornamentală de interior.


Caracteristici

Aglaonema "King of Siam" este cunoscută în special pentru frunzele sale impresionante. Acestea combină adesea diverse nuanțe de verde și argintiu, cu o notă de roșu. Frunzele acestei varietăți de Aglaonema au o formă alungită și pot crește până la 30 cm lungime. Planta în sine atinge adesea o înălțime maximă de aproximativ 35cm.


Îngrijire

Această plantă se dezvoltă cel mai bine la umbră parțială sau lumină filtrată și preferă un nivel ridicat de umiditate. Solul în care Aglaonema "King of Siam" crește cel mai bine este un amestec bine drenat, care permite plantei să absoarbă suficientă umiditate fără a se înmuia. Se recomandă udarea regulată a plantei, dar solul trebuie să se usuce ușor între sesiunile de udare. Un alt factor important în îngrijirea sa este temperatura; Aglaonema 'King of Siam' se comportă cel mai bine la temperaturi cuprinse între 18 și 24 de grade Celsius.