Alocasia brancifolia Serpent's Tail 100 cm

Alocasia brancifolia Serpent's Tail 100 cm

Alocasia brancifolia Serpent's Tail 100 cm


  • Alocasia brancifolia
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 16 buc.
Livrare: In toata tara
  • 300 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, solul trebuie mentinut usor umed intre udari

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 100 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 24 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Alocasia brancifolia "Coada șarpelui" este o specie de plantă care provine din pădurile tropicale din Asia de Sud-Est, în special din Indonezia. Acest tip din familia Alocasia s-a răspândit în mod constant și poate fi găsit în prezent în întreaga lume.


Caracteristici

'Coada șarpelui' este o plantă de interior izbitoare și exotică, cunoscută pentru frunzele sale lungi și subțiri, care pot ademeni pe oricine cu modelul lor fascinant. Frunzele sunt adesea de culoare verde închis și au nervuri albe notabile. Planta poate atinge înălțimi de aproximativ un metru până la un metru și jumătate, în funcție de condițiile de creștere și de îngrijire.


Îngrijire

În ceea ce privește îngrijirea, această plantă are un necesar ridicat de lumină, dar nu tolerează lumina directă a soarelui. De asemenea, este important să mențineți solul în mod constant umed, dar trebuie evitată udarea excesivă, deoarece poate provoca putrezirea rădăcinilor. Alocasia brancifolia "Serpent's Tail" preferă o umiditate ridicată, care poate fi obținută prin pulverizarea regulată a plantei cu apă călduță. În plus, această plantă răspunde pozitiv la un amestec de sol bogat în nutrienți și la hrană generală pentru plante în perioada de creștere.