Camelia Camellia japonica 130 cm

Camelia Camellia japonica 130 cm

Camelia Camellia japonica 130 cm


  • Camellia japonica
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 4 buc.
Livrare: In toata tara
  • 1.135 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare: solul trebuie mentinut usor umed intra udari

   
   
         

Temperatura: min -5°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 130 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 35 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.


Origine

Camellia japonica, denumită în mod obișnuit Camelia japoneză, este originară din Asia de Est, în special din Japonia, Coreea și China. Această plantă a fost adusă pentru prima dată în Europa în secolul al XVII-lea de către Compania olandeză a Indiilor de Est și de atunci a devenit populară datorită obiceiurilor sale de înflorire abundentă și diversității de cultivare.


Caracteristici

Camellia japonica este un arbust veșnic verde sau un copac mic care poate crește până la 10 metri înălțime. Frunzele sunt de culoare verde închis, lucioase și lucioase. Această plantă este cunoscută pentru florile sale mari, vizibile, care înfloresc la sfârșitul iernii sau la începutul primăverii. Florile pot avea culori diferite, de la alb, roz și roșu până la violet și au adesea mai multe petale.


Îngrijire

Pentru o creștere optimă, Camellia japonica are nevoie de un sol acid și bine drenat. Planta se dezvoltă la temperaturi răcoroase și are nevoie de umiditate suficientă, dar nu de suprasaturație. Deși Camellia japonica tolerează umbra parțială, se comportă cel mai bine în plin soare. Tăierea se face de obicei după înflorire pentru a gestiona forma plantei și a stimula înflorirea pentru sezonul următor.