Maslin rusesc Elaeagnus ebbingei Maryline 130 cm

Maslin rusesc Elaeagnus ebbingei Maryline 130 cm

Maslin rusesc Elaeagnus ebbingei Maryline 130 cm


  • Elaeagnus ebbingei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 5 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 1.410 RON

 
   
         

Amplasare: semiumbra

   
   
         

Udare:  solul trebuie mentinut usor umed intre udari

   
   
         

Temperatura: min -15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 130 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 53 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Elaeagnus ebbingei "Maryline", cunoscut și sub numele de "Maryline" Silverberry, este un arbust veșnic verde originar din Asia. Această plantă populară este adesea folosită în grădinile și parcurile din Europa datorită rezistenței sale la diferite condiții meteorologice și tipuri de sol.


Caracteristici

Caracteristicile distinctive ale Elaeagnus ebbingei 'Maryline' sunt frunzele lucioase, lucioase, cu aspect de piele, cu o nuanță argintie. Această plantă produce toamna flori mici, discrete și parfumate, urmate de fructe de pădure de culoare roșu-portocalie primăvara. În mod obișnuit, acest arbust poate atinge o înălțime de aproximativ 2 până la 3 metri și este un arbust puternic, cu creștere rapidă.


Îngrijire

Elaeagnus ebbingei 'Maryline' preferă o locație însorită până la umbră parțială. Planta este rezistentă la secetă și poate prospera în soluri sărace. Pentru o creștere optimă, se recomandă să se dreneze bine solul și se recomandă o tăiere anuală după înflorire pentru a menține forma. Planta este rezistentă la iarnă și nu are nevoie de protecție suplimentară în timpul lunilor mai reci.