Ficus auriculata Everest 180 cm

Ficus auriculata Everest 180 cm

Ficus auriculata Everest 180 cm


  • Ficus auriculata
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 4 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 1.530 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 180 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 55 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Ficusul Ficus auriculata "Everest", cunoscut și sub numele de smochinul cu ureche de elefant, este originar din Asia de Sud-Est și se găsește în special în țări precum China, India, Malaezia și Nepal. Acest tip de Ficus este deosebit de comun în pădurile tropicale și subtropicale din aceste regiuni. Originea sa asiatică este motivul pentru alte porecle, cum ar fi smochinul chinezesc.


Caracteristici

Ficusul Ficus auriculata "Everest" este o specie izbitoare datorită frunzelor sale neobișnuite, care pot fi mari, rotunde și late. Aceste frunze sunt deosebite, cu o culoare verde-albastră izbitoare și o textură catifelată. Planta produce, de asemenea, fructe care sunt roșii atunci când sunt complet coapte. Este o plantă veșnic verde, ceea ce înseamnă că își păstrează frunzele pe tot parcursul anului.


Îngrijire

Îngrijirea Ficus auriculata 'Everest' necesită considerații speciale. Planta se dezvoltă bine într-un mediu cu lumină puternică, indirectă, și nu tolerează soarele deplin. Are nevoie de un sol bine drenat pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. Planta are nevoie de udare moderată - chiar mai puțin în lunile de iarnă - și se bucură de o umiditate ridicată. De asemenea, are nevoie de o temperatură care să nu scadă sub 15 grade Celsius.