Gasteria Hybride Aurora 15 cm

Gasteria Hybride Aurora 15 cm

Gasteria Hybride Aurora 15 cm


  • Producator:Agava
  • Gasteria Sp.
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:4buc.
Livrare:In toata tara
  • 40 RON

    29 RON

 
   
         

Amplasare: lumina medie, filtrata

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana sau mai rar

   
   
         

Temperatura: min 14°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 15 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 11 cm

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa.  

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Hibridul Gasteria 'Aurora' este o specie suculentă, aparținând familiei Aloe. Acest hibrid provine din încrucișarea diferitelor specii de Gasteria, care se găsesc în mod natural în Africa de Sud. Prin urmare, este un soi cultivat de om, dezvoltat special pentru valoarea sa ornamentală.


Caracteristici

Hibridul Gasteria 'Aurora'  este o plantă compactă, cu un model de creștere caracteristic de rozetă. Frunzele sale sunt groase, cărnoase și au o culoare verde închis. Pe marginile frunzelor pot fi observate dungi albe, o caracteristică unică pentru acest soi de Gasteria. Planta poate produce, de asemenea, flori mici, de culoare roșie aprinsă, deși acest lucru este mai puțin obișnuit la plantele de interior.


Îngrijire

Îngrijirea Gasteria hibrid 'Aurora' este destul de simplă, datorită rezistenței acestei plante. Preferă lumina solară puternică, indirectă și se luptă în cazul temperaturilor extreme. În ceea ce privește udarea, moderația este esențială. Suculentele stochează apa în frunze și, prin urmare, necesită udare mai puțin frecventă. Udarea excesivă poate provoca putrezirea rădăcinilor, așa că este indicat să lăsați solul să se usuce complet între udări. De asemenea, este recomandat să replantați planta la fiecare câțiva ani într-un ghiveci puțin mai mare pentru a stimula creșterea.