Palmier Licuala grandis 130 cm

Palmier Licuala grandis 130 cm

Palmier Licuala grandis 130 cm


  • Licuala grandis
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 10 buc.
Livrare: In toata tara
  • 970 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, solul trebuie mentinut usor umed intre udari

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 130 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 27 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Licuala grandis este un palmier originar din pădurile tropicale din Vanuatu și Insulele Solomon din Oceanul Pacific. Acest palmier tropical este, de asemenea, cunoscut sub numele de palmier evantai sau palmier evantai cu volane, datorită frunzelor sale caracteristice în formă de evantai.


Caracteristici

Licuala grandis este cunoscut pentru frunzele sale impresionante, în formă de evantai, care au o culoare verde închis, strălucitoare și izbitoare. Aceste frunze pot atinge un diametru mare, uneori de până la 2 metri. Palmierul poate ajunge la o înălțime de 3 metri și are un trunchi subțire cu o textură striată. Este o plantă cu creștere lentă, care crește doar câțiva centimetri în înălțime pe an.


Îngrijire

Licuala grandis are nevoie de condiții specifice de îngrijire pentru a se dezvolta, deoarece este o plantă tropicală. Palmierul preferă o umiditate ridicată și o temperatură constantă de cel puțin 18 grade Celsius. Ar trebui să fie plasat într-un loc cu lumină indirectă, strălucitoare, dar fără lumină directă a soarelui. Udarea regulată este necesară, dar excesul de apă poate duce la putrezirea rădăcinilor, așa că trebuie făcută cu moderație. În cele din urmă, Licuala grandis ar trebui să fie plantată într-un tip de sol bine drenat pentru a scurge eficient excesul de apă.