Philodendron Guttifero Green 100 cm

Philodendron Guttifero Green 100 cm

Philodendron Guttifero Green 100 cm


  • Philodendron guttifero
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:5buc.
Livrare:In toata tara
  • 400 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 100 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 21 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Philodendronul "Guttifero Green" aparține familiei Araceae. Această specie de plantă tropicală este originară din America Centrală și de Sud. Planta provine din genul Philodendron, care include peste 400 de specii.


Caracteristici

Philodendronul 'Guttifero Green' este o plantă de apartament unică, caracterizată prin frunzele sale de culoare verde închis, lucioase. Aceste frunze, care au o formă de inimă până la alungită, se îngustează până la vârf și au o structură distinctă a nervurilor. În plus, planta produce rădăcini aeriene. Spre deosebire de multe alte specii de Philodendron, "Guttifero Green" are o creștere mai degrabă stufoasă, în loc să aibă o formă cățărătoare sau suspendată.


Îngrijire

Îngrijirea Philodendronului 'Guttifero Green' necesită puțin efort. Această plantă preferă un loc cu umbră parțială și nu tolerează lumina directă a soarelui. Este important să mențineți întotdeauna solul ușor umed, fără ca planta să stea cu rădăcinile în apă. Pentru o sănătate și o creștere optime, se recomandă fertilizarea ușoară a plantei la fiecare două săptămâni în timpul sezonului de creștere, care se desfășoară de primăvara până toamna.