Philodendron Prince of Orange 65 cm

Philodendron Prince of Orange 65 cm

Philodendron Prince of Orange 65 cm


  • Philodendron sp.
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 32 buc.
Livrare: In toata tara
  • 360 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 35 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 27 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Philodendronul "Prince of Orange" este o plantă tropicală, originară din pădurile tropicale din America de Sud. 'Prince of Orange' face parte din familia Araceae, un gen mare și divers de plante care include, de asemenea, popularele Monstera și Anthurium. Această specie este denumită după culoarea portocalie strălucitoare a frunzei proaspăt despletite, care amintește de familia regală olandeză, Casa de Orange.


Caracteristici

"Prince of Orange" se diferențiază de alți filodendroni prin gradientul său dinamic de culoare. Frunzele noi se desfășoară într-o nuanță portocalie strălucitoare și se transformă treptat în verde închis pe măsură ce îmbătrânesc. Planta poate ajunge la o înălțime de aproximativ 60 de centimetri. Frunzele largi sunt caracteristice familiei Araceae și conferă plantei un aspect robust și luxuriant. În plus, acest filodendron nu prezintă un obicei de creștere târâtor sau agățat, ci crește în poziție verticală, ceea ce îl face o plantă ideală pentru ghiveci.


Îngrijire

'Prince of Orange' preferă o locație ușoară până la semiumbră, dar trebuie evitat soarele direct extrem de puternic pentru a preveni arderea frunzelor. Planta se dezvoltă bine la o temperatură constantă între 20 și 30 de grade Celsius. În general, nu are nevoie de apă din abundență; este suficient să mențineți solul ușor umed. În timpul perioadei de creștere, din primăvară până în toamnă, planta poate beneficia de o fertilizare regulată. Deși planta este destul de rezistentă, udarea excesivă și vremea prea rece vor duce la decolorarea și căderea frunzelor.