Philodendron Yellow Saw 40 cm

Philodendron Yellow Saw 40 cm

Philodendron Yellow Saw 40 cm


  • Philodendron sp.
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:6buc.
Livrare:In toata tara
  • 145 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 40 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 17 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Philodendronul "Yellow Saw" este o plantă tropicală care provine inițial din pădurea tropicală amazoniană din America de Sud. Această specie de plantă exotică face parte din familia Araceae.


Caracteristici

Cunoscut pentru frunzele sale verzi atractive cu margini galbene, Philodendron 'Yellow Saw' este un adevărat punct de atracție. Frunzele sunt mari, zimțate și au forma caracteristică a unei săbii, de unde și denumirea de "Yellow Saw". De asemenea, forma de creștere a plantei este cățărătoare, ceea ce înseamnă că se potrivește bine în ghivece suspendate sau ca plantă cățărătoare pe un stâlp de mușchi.


Îngrijire

Când vine vorba de îngrijirea Philodendronului 'Yellow Saw', această plantă are nevoie de un loc deschis spre semiumbră, fără lumină directă a soarelui. De asemenea, îi place un sol bine drenat pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. Planta necesită o udare moderată, unde este mai bine să dai prea puțină apă decât prea multă. De asemenea, este important să completați planta cu hrană pentru plante în timpul perioadei de creștere. Pentru iernat, planta are nevoie de o temperatură minimă de 15 grade Celsius.