Aglaonema Freedman 70 cm

Aglaonema Freedman 70 cm

Aglaonema Freedman 70 cm


  • Aglaonema sp.
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 2 buc.
Livrare: In toata tara
  • 550 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data la 2 saptamani pana la o data pe luna, 

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 70 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 28 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.


Aceasta planta este in hidrocultura. 


Indicatii de ingrijire: 

- recomandam achizitia unui indicator al nivelului apei - optional. 

- la hidrocultura substratul nu se schimba, planta va ramane in substratul ei initial o perioada foarte lunga de timp

- udare:  1 data per luna pana cand indicatorul arata nivelul mediu. Dupa care se lasa ca apa sa fie absorbita total de planta. Ulterior planta nu se mai uda (se tine fara apa) o saptamana, dupa care se poate relua procesul de udare pana la nivelul mediu indicat al indicatorului. 

Hidrocultura inseamna ca planta este cultivata mai curand in apa decat in sol. Aceste plante sunt larg folosite in birouri deoarece sunt foarte usor de intretinut si se pot uda chiar si o data pe luna sau mai rar. Principalul avantaj al hidroculturii este ca permite ca apa si nutrientii sa fie folositi direct de catre planta. In cazul in care folositi o masca recomandam ca aceasta sa fie impermeabilizata (in caz ca nu este deja) cu ajutorul unui liner- vezi rubrica accesorii. Pentru controlarea nivelului apei puteti folosi un indicator - vezi rubrica accesorii. Pentru fertilizanti speciali vizitati rubrica de accesorii. 


Origine

Aglaonema "Freedman" este o specie de plantă care provine inițial din Asia de sud-est. Această plantă tropicală se găsește în principal în subarboretul pădurilor și în luminișurile din junglă.


Caracteristici

Aglaonema "Freedman" se caracterizează prin frunzele sale de culoare verde-cenușie cu un model atractiv. Planta are o creștere compactă și, în general, nu depășește 50 de centimetri în înălțime. Frunzele au o formă ovală, iar planta se transformă în cele din urmă într-un tufiș frumos și plin.


Îngrijire

Îngrijirea Aglaonema "Freedman" este în general destul de simplă. Planta preferă foarte mult un loc la umbră parțială, fără lumina directă a soarelui. De asemenea, poate aprecia umiditatea ridicată, ceea ce o face deosebit de potrivită pentru plasarea în baie. În ceea ce privește udarea, este mai bine să se dea prea puțin decât prea mult. Solul se poate usca ușor între udări. În timpul iernii, udarea o dată la două săptămâni este adesea suficientă. Aglaonema "Freedman" nu-i plac temperaturile sub 15 grade Celsius.