Dracaena compacta variegata 130 cm

Dracaena compacta variegata 130 cm

Dracaena compacta variegata 130 cm


  • Dracaena fragrans
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 4 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 675 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 130 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 30 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Adăugați un strop de eleganță și splendoare în locuința dumneavoastră cu Dracaena Compacta Variegata de 130 cm! Această plantă magnifică, cunoscută și sub numele de "Dracaena Compacta Tricolor", este o alegere ideală pentru a crea un ambient sofisticat și plin de viață în orice încăpere.

Dracaena Compacta Variegata se remarcă prin frunzele sale lungi și înguste, cu variații de culoare în nuanțe de verde, galben și alb. Această varietate de Dracaena atrage atenția prin aspectul său deosebit, aducând o notă de rafinament și modernitate în orice spațiu.

Cu o înălțime impresionantă de aproximativ 130 cm, Dracaena Compacta Variegata devine punctul central al oricărei încăperi. Indiferent dacă este plasată în living, birou sau spațiu comercial, această plantă remarcabilă va impresiona cu siguranță pe toți cei care o văd.

Pe lângă aspectul său estetic, Dracaena Compacta Variegata are și beneficii pentru sănătatea dumneavoastră. Această plantă îmbunătățește calitatea aerului prin filtrarea substanțelor toxice și eliberarea de oxigen proaspăt. Astfel, creați un mediu mai sănătos și mai plăcut în locuința dumneavoastră.

Îngrijirea plantei Dracaena Compacta Variegata este relativ ușoară și prietenoasă pentru cei fără experiență în grădinărit. Aceasta preferă o lumină indirectă și necesită udare moderată, asigurându-vă că solul se usucă între udări. Cu puțină atenție și dragoste, veți putea să vă bucurați de frumusețea și vitalitatea acestei plante remarcabile.

Transformați locuința dumneavoastră într-un paradis de verdeață și frumusețe cu Dracaena Compacta Variegata de 130 cm. Comandați acum și bucurați-vă de eleganța și farmecul acestei plante impresionante în propria casă!