Dracaena fragrans Ulises 120 cm

Dracaena fragrans Ulises 120 cm

Dracaena fragrans Ulises 120 cm


  • Dracaena fragrans
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 4 buc.
Livrare: In toata tara
  • 700 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 120 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 27 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Dracaena fragrans "Ulises", cunoscut și sub numele de arborele-dragon, își are originea în Africa tropicală. Este o plantă de interior populară în regiunile temperate ale lumii, datorită rezistenței sale la condițiile uscate din interior și a valorii sale estetice.


Caracteristici

Caracteristice pentru Dracaena fragrans 'Ulises' sunt frunzele luxuriante, de culoare verde închis, cu o dungă galbenă izbitoare pe mijloc. Crește cu un singur trunchi, care se extinde încet și care crește treptat înălțimea plantei. Creșterea acestei plante poate atinge înălțimi de interior de până la 1,5 metri, ceea ce o face un accesoriu proeminent în interior.


Îngrijire

Dracaena fragrans "Ulises" necesită o întreținere minimă și poate prospera bine într-o gamă largă de condiții de interior. Deși este tolerantă la lumină, se comportă cel mai bine în lumină indirectă, luminoasă. Un pământ de ghiveci bine drenat și o udare moderată, atunci când stratul superior al solului se simte uscat, sunt, în general, suficiente pentru această plantă. Planta are nevoie de puțină hrană, o dată pe lună în timpul sezonului de creștere este suficient. Udarea excesivă și lumina insuficientă pot provoca căderea frunzelor.