Ficus pumila repens Green Sunny 50 cm

Ficus pumila repens Green Sunny 50 cm

Ficus pumila repens Green Sunny 50 cm


  • Ficus pumila
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:18buc.
Livrare:In toata tara
  • 155 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, solul trebuie mentinut usor umed intre udari

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci(hanger): 50 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 20 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Ficus pumila (repens) "Green Sunny" este o plantă târâtoare care provine inițial din Asia de Est. Această plantă crește în mod natural în diferite tipuri de habitate din China, Japonia și Vietnam. Datorită adaptabilității sale, această specie s-a răspândit și în alte părți ale lumii. Cunoscut și sub numele de smochin cățărător, Ficus pumila este acum o plantă populară de interior și de grădină.


Caracteristici

Ficusul Ficus pumila "Green Sunny" este cunoscut pentru frunzele sale vibrante, de un verde strălucitor, în formă de inimă. Această specie are un obicei de creștere densă, ceea ce o face o plantă ideală pentru acoperirea solului sau pentru cățărat. Are o rată de creștere destul de rapidă și poate, dacă nu este ținută sub control, să pună rapid stăpânire pe împrejurimile sale. Spre deosebire de multe alte specii de ficus, planta produce rareori fructe.


Îngrijire

În ceea ce privește îngrijirea, Ficus pumila 'Green Sunny' nu necesită prea multe. Lumina puternică indirectă, udarea regulată și un sol bine drenat sunt suficiente pentru ca această plantă să crească. Primăvara și vara, planta beneficiază de o fertilizare ușoară pentru a stimula creșterea. Această plantă nu este tolerantă la secetă și se bucură de o brumizare regulată pentru a crește umiditatea.