Sansevieria cylindrica Spikes 60 cm

Sansevieria cylindrica Spikes 60 cm

Sansevieria cylindrica Spikes 60 cm


  • Sansevieria cylindrica
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 5 buc.
Livrare: In toata tara
  • 180 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana pana la o data la 2 saptamani

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 60 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 17 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

-------------------------------------------

Bucurați-vă de eleganța naturală și frumusețea plantelor interioare cu Sansevieria Cylindrica Spikes de 60 cm. Această plantă excepțională, cunoscută și sub numele de "Limba soacrei", este un exemplar remarcabil de durabil și ușor de îngrijit, perfect pentru a aduce un strop de verdeață și farmec în locuința dumneavoastră.

Sansevieria Cylindrica Spikes de 60 cm este o plantă suculentă cu frunze lungi și cilindrice, ce crește vertical și adaugă un aspect contemporan oricărui interior. Aspectul său distinctiv, cu vârfuri ascuțite și culori vibrante, transformă această plantă într-o piesă de rezistență în orice încăpere.

Această variantă de Sansevieria Cylindrica Spikes măsoară aproximativ 60 cm în înălțime, fiind perfectă pentru a decora spații mai mari sau a completa designul unui colț special din locuința dumneavoastră. Este o alegere ideală pentru birouri, spații comerciale sau chiar și pentru evenimente speciale.

Pe lângă aspectul său plăcut, Sansevieria Cylindrica Spikes de 60 cm are și numeroase beneficii pentru sănătate. Această plantă unică acționează ca un purificator natural al aerului, eliminând substanțele toxice și îmbunătățind calitatea aerului din interior. De asemenea, Sansevieria Cylindrica Spikes produce oxigen în timpul nopții, făcându-l ideal pentru dormitoare sau alte încăperi în care vă doriți un somn odihnitor.

Îngrijirea acestei plante este extrem de ușoară, fiind potrivită și pentru cei fără experiență în grădinărit. Sansevieria Cylindrica Spikes preferă un mediu luminos, dar poate tolera și umbra parțială. De asemenea, necesită udare moderată și este rezistentă la secetă.

Alegeți Sansevieria Cylindrica Spikes de 60 cm pentru a adăuga un element de eleganță, rafinament și prospetime în locuința dumneavoastră. Comandați acum și bucurați-vă de toate beneficiile pe care această plantă minunată le aduce în viața dumneavoastră!