Scindapsus pictus Trebie 160 cm

Scindapsus pictus Trebie 160 cm

Scindapsus pictus Trebie 160 cm


  • Scindapsus pictus
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 7 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 570 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 160 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 27 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Scindapsus pictus 'Trebie' este o plantă de interior care provine inițial din Asia de Sud-Est. Această specie de plantă crește adesea acolo ca epifită în pădurile tropicale, unde se agață de copaci. Scindapsus pictus 'Trebie' este o varietate de Scindapsus pictus, cunoscută și sub numele de Pothos de mătase.


Caracteristici

Scindapsus pictus "Trebie" se remarcă prin frunzele sale în formă de inimă, care au un luciu argintiu și sunt decorate cu un model caracteristic de pete de culoare verde închis. Planta are un obicei de creștere cățărător, cu tendința de a crește pe lungime și, prin urmare, poate lua forme asemănătoare cu cele ale draperiilor. Înălțimea totală poate varia de la 60 cm la 1,2 m, în funcție de îngrijire și de condiții.


Îngrijire

Scindapsus pictus 'Trebie' are nevoie de un loc luminos, dar nu trebuie să fie plasată în lumina directă a soarelui, deoarece aceasta poate arde frunzele. Este important să lăsați solul să se usuce între udări, pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. În plus, umiditatea din încăpere trebuie să fie, în mod ideal, între 40% și 60%. De asemenea, planta are nevoie de temperaturi între 18 și 24 de grade Celsius. În cazul în care planta crește prea repede în înălțime, poate fi oricând tăiată. Resturile de tăiere pot fi apoi refolosite pentru înmulțire.