Pottery Pots

Pottery Pots

AGAVA & POTTERY POTS

Pentru noi calitatea este pe primul loc si totul trebuie sa fie la superlativ. La AGAVA cautam mereu ghivecele cu cele mai interesante forme, culori si texturi pentru plantele noastre, fie ele mici sau mari.

Aceste cautari ne-au indrumat catre Pottery pots – un brand global cu origini olandeze, care produce si vinde ghivece de cea mai buna calitate. 

Inca de  la infiintare, in 2008, si-au propus realizarea unui  sortiment extins care se bazeaza pe convingerea ca designul ar trebui sa fie disponibil pentru toata lumea. Acesta este motivul pentru care sunt intotdeauna in cautarea echilibrului perfect intre design, calitate si pret.

Fiecare produs Pottery pots este conceput dintr-o perspectiva simpla, dar inteligenta. Cred in forme simple, fara a fi plictisitoare. Acest mod iesit din comun  de a gândi si de a proiecta este atribuit identitatii olandeze si este cunoscut ca „Dutch Design”.GHIVECELE POTTERY POTS

Ghivecele Pottery pots fac ca orice spatiu interior si exterior sa iasa in evidenta. Pentru a realiza acest lucru, a fost dezvoltata  o selectie larga de ghivece din fibre usoare adecvate proiectelor dumneavoastra.
Colectia Oyster 
are o textura asemanatoare cu a coralului si fiecare ghiveci este realizat manual si de aceea este unic.


Colectia Bohemian inspirata de calatorii si povestiri, combina culorile si materialele exotice naturale cu un proces unic de fabricatie. Cosurile traditionale din rachita sunt transformate in ghivece solide folosind ciment la interior.