Rhododendron yakushimanum Anuschka 110 cm

Rhododendron yakushimanum Anuschka 110 cm

Rhododendron yakushimanum Anuschka 110 cm


  • Rhododendron yakushimanum
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 6 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 850 RON

 
   
         

Amplasare: semiumbra, loc usor insorit 

   
   
         

Udare:  solul trebuie mentinut usor umed intre udari

   
   
         

Temperatura: min -20°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 110 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 32 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Rhododendron yakushimanum "Anuschka" este o variantă a speciei de Rhododendron care a fost găsită inițial pe insula japoneză Yaku. Această variantă specifică a fost dezvoltată în Germania și poartă numele fiicei amelioratorului.


Caracteristici

'Anuschka' prezintă caracteristici unice în cadrul familiei Rhododendron. Rămâne relativ joasă, cu o înălțime la maturitate de aproximativ un metru. Are frunze verde închis, lucioase și înflorește la sfârșitul primăverii cu flori roz izbitoare care se grupează. 'Anuschka' este o variantă veșnic verde, ceea ce înseamnă că frunzișul său rămâne pe tufiș pe tot parcursul anului.


Îngrijire

'Anuschka' se dezvoltă cel mai bine la umbră parțială până la soare și necesită un sol bine drenat, acid. Poate tolera seceta, dar pentru cea mai bună creștere și înflorire trebuie udată cu regularitate, mai ales în perioadele secetoase. Este recomandabil să se dea hrană unor rododendroni primăvara, pentru a promova creșterea și înflorirea. În general, tăierea nu este necesară, decât pentru a controla forma plantei sau pentru a îndepărta ramurile moarte sau bolnave.