Sansevieria zeylanica 105 cm

Sansevieria zeylanica 105 cm

Sansevieria zeylanica 105 cm


  • Sansevieria zeylanica
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 19 buc.
Livrare: In toata tara
  • 525 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, mult mai rar in sezonul rece 

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 105 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 30 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Sansevieria zeylanica, cunoscută sub numele de planta sarpe, este originară din Sri Lanka și India. Planta crește în principal pe soluri stâncoase, unde și-a dezvoltat o adaptabilitate excelentă pentru a supraviețui în medii uscate, ceea ce o face o plantă de apartament foarte rezistentă, care necesită puțină îngrijire.


Caracteristici

Sansevieria zeylanica se caracterizează prin frunzele sale rigide și drepte, în formă de sabie, cu un efect interesant de marmorare. Frunzele sunt de culoare verde închis, cu dungi orizontale de culoare verde deschis. Planta poate crește până la un metru înălțime și are o rată de creștere lentă. În plus, Sansevieria zeylanica este o plantă care purifică aerul, ceea ce înseamnă că poate îmbunătăți calitatea aerului din casă prin eliminarea anumitor substanțe toxice.


Îngrijire

Întreținerea unei Sansevieria zeylanica este relativ simplă. Planta nu are nevoie de multă apă și se dezvoltă bine atât la lumină directă puternică, cât și la umbră ușoară. Este important să vă asigurați că planta nu este plasată la temperaturi scăzute sau în condiții de curent de aer. Dacă este udată prea mult, planta poate suferi de putregaiul rădăcinilor, așa că cel mai bine este să dați mai puțină apă decât prea multă. Planta nu are nevoi nutriționale speciale și preferă un sol bine drenat.