Schefflera Arboricola Gerda 45 cm

Schefflera Arboricola Gerda 45 cm

Schefflera Arboricola Gerda 45 cm


  • Schefflera arboricola
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 6 buc.
Livrare: In toata tara
  • 55 RON

    45 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 45 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 13 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Schefflera arboricola "Gerda", cunoscut și sub numele de arborele umbrelă pitic, își are originea în Taiwan și în sudul Chinei. Această plantă aparține familiei Araliaceae și se bucură de ani de zile de un statut popular în industria plantelor de apartament datorită esteticii sale atractive și a ușurinței de întreținere.


Caracteristici

Ca membru al familiei aralia, "Gerda" se caracterizează prin creșterea sa densă și seamănă cu un copac mic. Frunzele acestei specii sunt ovale, lucioase și de un verde intens, cu marcaje strălucitoare, crem sau galbene. Structura ramificată a 'Gerda' contribuie la dimensiunea sa compactă, ceea ce o face ideală pentru utilizarea ca plantă de apartament. Planta crește până la aproximativ 4 metri înălțime, dar de obicei rămâne mult mai mică atunci când este cultivată în interior.


Îngrijire

În ciuda originii sale exotice, Schefflera arboricola 'Gerda' este relativ ușor de îngrijit. Planta se dezvoltă cel mai bine în lumină puternică, indirectă și are nevoie de un sol bine drenat. 'Gerda' preferă să se afle într-un mediu umed și trebuie udată în mod regulat, dar lăsați solul să se usuce între udări pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. Se recomandă replantarea plantei la fiecare doi-trei ani, în funcție de ritmul de creștere al acesteia. Acest lucru va contribui la asigurarea faptului că planta își păstrează forma și sănătatea.