Schefflera arboricola Gold Capella 155 cm

Schefflera arboricola Gold Capella 155 cm

Schefflera arboricola Gold Capella 155 cm


  • Schefflera arboricola
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:4buc.
Livrare:Doar in Bucuresti
  • 465 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 155 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 32 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti 

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Schefflera arboricola "Gold Capella" provine inițial din Taiwan și Noua Guinee. Această plantă subtropicală poate fi găsită în principal în pădurile tropicale și în zonele nisipoase înalte. Aparține familiei Araliaceae și este cunoscută și sub numele de arborele umbrelă pitic.


Caracteristici

Schefflera arboricola 'Gold Capella' este ușor de recunoscut prin frunza sa lucioasă, compusă în formă de palmă, care conține, de obicei, diferite nuanțe de verde și galben. Această variație de culoare face ca această plantă să fie unică în cadrul speciei sale. 'Gold Capella' crește într-o manieră stufoasă și poate atinge o înălțime de aproximativ 4 metri, deși de obicei rămâne mai mică în camera de zi. Modelul său frapant de frunze o face o plantă populară în ghiveci.


Îngrijire

Este important pentru îngrijirea Schefflera arboricola 'Gold Capella' ca planta să fie așezată într-un loc luminos și cald, dar nu în lumina directă a soarelui pentru a preveni arderea frunzelor. În plus, este esențial să se lase solul să se usuce ușor între două udări. Această plantă are, de asemenea, cerințe ridicate de umiditate, așa că se recomandă pulverizarea regulată. Îngrijirea necorespunzătoare poate duce la pierderea frunzelor.