Pin Sciadopitys verticillata 85 cm

Pin Sciadopitys verticillata 85 cm

Pin Sciadopitys verticillata 85 cm


  • Sciadopitys verticillata
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 5 buc.
Livrare: In toata tara
  • 670 RON

 
   
         

Amplasare: loc insorit, doar la exterior 

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, solul trebuie mentinut usor umed intra udari

   
   
         

Temperatura: min -20°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 85 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 32 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Sciadopitys verticillata, cunoscut și sub numele de pinul japonez, este originar din Japonia și aparține unuia dintre cele mai vechi genuri de arbori din lume. Acest conifer se găsește cu precădere în locurile umede și umbrite din regiunile muntoase ale Japoniei.


Caracteristici

Sciadopitys verticillata se remarcă prin caracterul său durabil, veșnic verde și prin modelul său unic de ramificare "umbrelă". Arborele poate ajunge la o înălțime de 15-20 de metri și are frunze de culoare verde închis, asemănătoare unor ace, grupate în mănunchiuri de zece până la douăzeci. Are o scoarță groasă, de culoare brun-roșiatică și produce conuri de pin maro.


Îngrijire

În ceea ce privește îngrijirea Sciadopitys verticillata, acesta necesită o oarecare atenție. Arborele se dezvoltă bine într-un sol umed, bine drenat și are nevoie de suficientă umbră, în special în timpul lunilor fierbinți de vară. Se recomandă fertilizarea anuală a copacului pentru a promova o creștere sănătoasă. Pinul umbrelă este rezonabil de rezistent la boli, dar este necesară vigilența în ceea ce privește dăunătorii de frunze și bolile fungice.