Viburnum plicatum Mariesii 180 cm

Viburnum plicatum Mariesii 180 cm

Viburnum plicatum Mariesii 180 cm


  • Viburnum plicatum
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 2 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 2.750 RON

 
   
         

Amplasare: semiumbra pana la loc usor insorit

   
   
         

Udare:   solul trebuie mentinut usor umed intre udari

   
   
         

Temperatura: min -20°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 180 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 75 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Viburnum plicatum "Mariesii" este o specie din familia caprifoiului, originară din Asia de Est. Această plantă este denumită după Charles Maries, un vânător de plante britanic din epoca victoriană. El este cel care a adus această plantă în Europa după ce a descoperit-o în Japonia la sfârșitul secolului al XIX-lea.


Caracteristici

Viburnum plicatum 'Mariesii' este un arbust cu creștere largă, care poate ajunge până la aproximativ 2 metri în înălțime. Arbustul este de foioase și este cunoscut în special pentru înflorirea sa excepțională din primăvară. Florile sunt albe și au forma unor ecrane plate. O caracteristică a acestei plante sunt ramurile sale ondulate orizontal, pe care se formează florile și mai târziu boabele roșii.


Îngrijire

În ceea ce privește amplasarea Viburnum plicatum 'Mariesii', este necesar să o plantați la soare sau la umbră parțială. Planta preferă un sol fertil și bine drenat. Primăvara, această plantă poate fi tăiată pentru a încuraja o formă de creștere bună. La plantare, se recomandă să se lase suficient spațiu în jurul plantei, astfel încât arbustul să poată crește liber.