Despre noi

Despre Noi


De ce AGAVA?

 AGAVA PLANTS aparut din pasiunea pentru plantele suculente si din dorinta de a aduce plante exotice, rezistente si de calitate in casele fiecaruia.

Profesionalism, inovatie, modernism, provocare.

De ce cactusi si suculente?

- pentru ca plecam des in concedii si nu avem vecini. Totodata, vrem sa ne gasim plantele vii chiar si dupa doua saptamani sau chiar mai mult;

- pentru ca traim in spatii minimaliste si nu avem loc suficient pentru plante;

- pentru ca avem animale de companie si nu vrem sa ne strice plantele, vrem plante rezistente;

datorita formelor ciudate si a culorilor atipice, arata bine in social media, suculentele sunt cele mai instagramabile plante.


Stabileste intalnire!


Asadar, din motive ce tin de rezistenta si usurinta a ingrijirii, intr-o lume tot mai agitata, am ales sa oferim doar plante suculente si cactusi. KEEP IT SIMPLE. Plantele sunt achizitionate din Tarile de Jos de pe bursa sau direct de la producatori, ghivecele oferite de noi sunt realizate doar din materiale naturale precum lemnul, ceramica sau piatra. Nu folosim intermediari, achizitionam totul de la sursa si ne controlam singuri toate procesele de la achizitia de plante pana la modalitatea de ambalare si transport.


De ce suculente in lut?

Deoarece vasele de lut sunt cea mai buna metoda de plantare. Plantarea se face direct in vasul de lut folosind pamant special compus pentru ca drenajul apei sa fie optim.

Avantajele vaselor de lut:

- sunt mai grele, prin crestere unele suculente tind sa devina grele in partea superioara, vasul contrabalanseaza astfel greutatea plantei.

- vasele de ceramica sau lut au un drenaj foarte bun, esential pentru cactusi si suculente

- datorita materialului poros, radacinile plantelor si solul se usuca mai repede, apa nu stagneaza iar aerarea solului este optima.

- arata bine, faptul ca sunt realizate manual le confera un grad de unicitate odata cu trecerea timpului.

Crezi ca suculentele sunt o solutie pentru locatia ta? - stabileste o intalnire cu unul din reprezentantii nostri.


Stabileste intalnire!