Livrare

Livrare

Produsele comercializate sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid la nivel national. Termenul de livrare este de 24-48 ore (dupa confirmarea stocului), in functie de destinatia fiecarui colet, iar programul de livrare este de luni pana vineri intre orele 10:00 si 17:00. Toate produsele sunt noi, sigilate si livrate in ambalajul original al producatorului.

Pentru comenzile de peste 400 RON efectuate in Romania (TVA inclus) transportul este GRATUIT.

Pentru comenzile sub 400 RON efectuate in Romania (TVA inclus) valoarea taxei de transport este de 40 RON.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 24 de ore din momentul in care l-ati primit, cu dovada primirii obiectului deteriorat – spart, zgariat, etc. (poze cu produsul)

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele la adresa str. Sold. Grigore Iancu nr. 70, Corp C1, Sector 3, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de S.C. AGAVA PLANTS S.R.L. ne puteti contacta telefonic la numarul 0726785977, iar noi va vom oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.