Cordyline australis Red Star 100 cm

Cordyline australis Red Star 100 cm

Cordyline australis Red Star 100 cm


  • Cordyline australis
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 34 buc.
Livrare: In toata tara
  • 185 RON

 
   
         

Amplasare: loc insorit 

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, mai des in sezonul rece 

   
   
         

Temperatura: min 5°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 100 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 24 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Cordyline Australis "Red Star", cunoscut și sub numele de palmier de varză din Noua Zeelandă, este originar din Noua Zeelandă. Planta este recunoscută pentru aspectul său exotic și este o plantă ornamentală populară în climatele blânde din întreaga lume. Datorită originii sale, Red Star poate supraviețui bine în zonele de coastă cu concentrații mari de sare și în regiunile montane înghețate.


Caracteristici

Caracteristicile Cordylinei Australis "Red Star" includ frunzele de culoare roșu închis, în formă de sabie, care cresc în buchet de pe tulpină. Această plantă perenă asemănătoare unui copac poate atinge o înălțime de până la cincisprezece metri, dar de obicei rămâne mai mică atunci când este cultivată în ghiveci. 'Red Star' produce ciorchini de flori albe, în formă de stea, la sfârșitul primăverii sau la începutul verii, urmate de fructe de pădure de culoare albastru-negru.


Îngrijire

În ceea ce privește îngrijirea, Steaua Roșie necesită un loc însorit, adăpostit, cu un sol bine drenat. Planta trebuie udată cu regularitate în perioadele secetoase, dar mai puțin în timpul iernii. Plantele tinere au nevoie de protecție împotriva înghețului, dar exemplarele stabilite sunt surprinzător de rezistente. Dacă este necesar, planta poate fi tăiată la începutul primăverii pentru a controla forma și a promova o creștere sănătoasă.