Dracaena fragrans Arturo 145 cm

Dracaena fragrans Arturo 145 cm

Dracaena fragrans Arturo 145 cm


  • Dracaena fragrans
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 37 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 740 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 145 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 30 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Dracaena fragrans "Arturo" este o plantă verde de interior, originară din Africa. Acolo, planta crește într-o varietate de medii, de la pădurile tropicale la climatul deșertic. Datorită adaptabilității sale, Dracaena fragrans 'Arturo' a devenit, de asemenea, o plantă de interior populară în multe părți ale lumii.


Caracteristici

Dracaena fragrans 'Arturo', cunoscut și sub numele de arborele dragon, este cunoscut pentru frunzele sale verzi luxuriante, care pot ajunge până la 60 de centimetri lungime. Aceste frunze sunt lucioase, alungite și au o formă curbată unică. Planta poate crește până la doi metri în înălțime în condiții de interior. La maturitate deplină, planta produce flori albe parfumate, deși acest lucru este rar întâlnit în condiții domestice.


Îngrijire

Dracaena fragrans 'Arturo' necesită puțină întreținere, ceea ce o face o alegere ideală pentru grădinarii începători. Planta are nevoie de o locație luminoasă, dar trebuie evitată lumina directă a soarelui. Temperatura camerei ar trebui să fie, în mod ideal, de aproximativ 20 de grade Celsius. Udarea este necesară doar sporadic; solul trebuie să se usuce aproape complet între udări. Udarea excesivă poate fi chiar dăunătoare pentru plantă, ducând la putrezirea rădăcinilor.