Dracaena massangeana 180 cm

Dracaena massangeana 180 cm

Dracaena massangeana 180 cm


  • Dracaena massangeana
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:4buc.
Livrare:Doar in Bucuresti
  • 1.925 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 180 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 35 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti 

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Dracaena massangeana, cunoscută și sub numele de arborele-dragon, își are originea în Africa. Specia își datorează numele botanistului francez Massange, care a descoperit și documentat aspectul deosebit al speciei de arbore în secolul al XIX-lea. Planta se găsește în principal în Madagascar și în insulele din jur și poate fi întâlnită în climate și altitudini variate.


Caracteristici

Dracaena massangeana este o plantă grațioasă, cu creștere lentă, cunoscută pentru modelul pronunțat al frunzelor sale. Frunzele sunt lungi și înguste, cu dungi izbitoare de culoare galbenă spre auriu în mijloc. Acest model distinctiv conferă plantei un aspect exotic. Dracaena massangeana poate ajunge la o înălțime de peste doi metri, ceea ce o face să se remarce în multe interioare.


Îngrijire

Dracaena massangeana este o plantă de interior ușor de întreținut, care necesită puțină îngrijire. Planta preferă locurile luminoase, dar nu locurile care primesc lumina directă a soarelui. Udarea ar trebui să se facă la un nivel moderat, deoarece planta este sensibilă la udarea excesivă. În plus, este indicat să lăsați solul să se usuce între udări pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. Planta are nevoie de puțină nutriție, fiind suficientă o singură dată pe lună.