Ficus benjamina Golden King 180 cm

Ficus benjamina Golden King 180 cm

Ficus benjamina Golden King 180 cm


  • Ficus benjamina
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:1buc.
Livrare:Doar in Bucuresti
  • 1.080 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 180 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 30 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Ficusul Ficus benjamina "Golden King", cunoscut în mod obișnuit sub numele de smochin plângător "Golden King", provine din Asia de Sud-Est și Australia. Acolo, planta crește în principal în pădurile tropicale. 'Golden King' este o variantă cultivată a speciei originale, dezvoltată special pentru interior.


Caracteristici

Ficusul Ficus benjamina 'Golden King' este o plantă de interior populară datorită frunzelor sale izbitoare. Frunzele acestei plante pot crește până la 3 metri înălțime, sunt ovale, lucioase și poartă o margine galben-aurie impresionantă, de unde și numele său. În natură, această specie poate ajunge la o înălțime de 30 de metri, dar în interior rareori atinge astfel de dimensiuni. În plus, acest Ficus produce flori mici și discrete.


Îngrijire

Ficus benjamina "Golden King" necesită un mediu luminos, dar nu tolerează lumina directă a soarelui. Se dezvoltă cel mai bine la temperaturi constante de aproximativ 20 de grade Celsius. La fel ca multe alte specii de Ficus, 'Golden King' dorește o umiditate ridicată; astfel, se recomandă un umidificator sau o brumizare regulată. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la îndepărtarea prafului de pe frunze. Solul trebuie menținut întotdeauna ușor umed, dar evitați udarea excesivă pentru a preveni putrezirea rădăcinilor.