Philodendron Green Wonder 125 cm

Philodendron Green Wonder 125 cm

Philodendron Green Wonder 125 cm


  • Philodendron sp.
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:7buc.
Livrare:Doar in Bucuresti
  • 735 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 125 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 34 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti   

 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Philodendronul "Green Wonder" aparține familiei Araceae sau Arum. Această familie își are originea în pădurile tropicale din America Centrală și de Sud. De-a lungul timpului, au fost identificate peste 480 de specii de Philodendron, fiecare cu propriile adaptări unice la condițiile climatice specifice.


Caracteristici

Philodendronul "Green Wonder" se distinge prin frunzele sale verzi vibrante, lucioase. După cum sugerează deja numele, această variantă dezvoltă frunze minunat de mari, care îmbogățesc fiecare interior ca o operă de artă. Frunza acestei plante este de formă ovală și are o textură solidă. Filodendronul 'Green Wonder' poate crește până la 3 metri în înălțime.


Îngrijire

Îngrijirea Philodendronului 'Green Wonder' este relativ simplă. Planta preferă o locație cu lumină până la umbră parțială. Lumina directă a soarelui este descurajată, deoarece aceasta poate provoca arderea frunzelor. Planta necesită udare regulată, dar este important să vă asigurați că solul se poate usca între udări pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. În cele din urmă, planta se dezvoltă cel mai bine la o temperatură obișnuită a camerei și o umiditate ridicată, asemănătoare cu originea sa tropicală.