Aeschynanthus Japhrolepis 55 cm

Aeschynanthus Japhrolepis 55 cm

Aeschynanthus Japhrolepis 55 cm


  • Aeschyanthus Sp.
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 39 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 100 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data sau de 2 ori pe saptamana in functie de lumina primita

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 55 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 15 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.


Origine

Aeschynanthus "Japhrolepis", cunoscută sub numele de "plantă ruj", este originară din regiunile tropicale ale Asiei, în special din China și Asia de Sud-Est. Această specie de plantă aparține familiei Gesneriaceae și este o alegere populară pentru iubitorii de plante de apartament exotice.


Caracteristici

Aeschynanthus 'Japhrolepis' este cunoscut pentru caracteristicile sale distincte. Planta are frunze lucioase, de culoare verde închis, care cresc apropiate unele de altele într-un aranjament suspendat. Florile plantei au culoarea roșie caracteristică, ceea ce îi conferă porecla de "Lipstick Plant". Aceste flori tubulare, de culoare roșu aprins, ies dintr-un mugure de culoare închisă, amintind de un ruj în tub.


Îngrijire

Îngrijirea Aeschynanthus 'Japhrolepis' necesită atenție la nevoile specifice ale plantei. Planta preferă o locație luminoasă, dar, de preferință, fără lumină directă a soarelui. Atunci când udați, este important să lăsați solul să se usuce ușor. Aeschynanthus 'Japhrolepis' are nevoie de un nivel ridicat de umiditate pentru a se dezvolta. Prin urmare, se recomandă pulverizarea regulată a plantei în cazul în care aerul din încăpere se simte uscat. De asemenea, se recomandă să fertilizați ușor planta în timpul perioadei de creștere.