Aeschynanthus marmoratus 65 cm

Aeschynanthus marmoratus 65 cm

Aeschynanthus marmoratus 65 cm


  • Aeschynanthus marmoratus
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 58 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 395 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, solul trebuie mentinut usor umed intra udari

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci(hanger): 65 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 28 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Aeschynanthus marmoratus, cunoscută și sub numele de "plantă ruj", provine din pădurile tropicale din Asia de Sud-Est. Mai exact, își are rădăcinile în țări precum Malaezia, Filipine și Indonezia. Această plantă face parte din familia Gesneriaceae. Habitatul său natural este caracterizat de un climat umed și cald.


Caracteristici

Aeschynanthus marmoratus este o plantă epifită, ceea ce înseamnă că se dezvoltă pe alte plante fără a le parazita. Planta se caracterizează prin frunzele sale lungi și cărnoase, cu modele asemănătoare cu cele de marmură. Frunzele sunt de obicei verzi, cu diferite cantități de modele argintii, gri sau crem. Denumirea de "plantă ruj" provine de la florile de culoare roșu aprins pe care le produce planta, care seamănă cu rujurile prelungite dintr-un tub.


Îngrijire

Îngrijirea Aeschynanthus marmoratus necesită o umiditate ridicată și multă lumină solară indirectă. Planta are nevoie de udare regulată, dar numai după ce stratul superior al solului este uscat, pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. Un sol bine drenat este esențial. Planta nu are nevoie să fie fertilizată în mod regulat; o dată pe lună în timpul sezonului de creștere este suficient.