Palmier Chamaedorea Metallica 60 cm

Palmier Chamaedorea Metallica 60 cm

Palmier Chamaedorea Metallica 60 cm


  • Chamaedorea mettalica
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 100 buc.
Livrare: In toata tara
  • 240 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, medie

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 60 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 21 cm

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Chamaedorea metallica, cunoscută și sub numele de palmier metalic, este originară din America Centrală și de Sud. Planta se găsește cu precădere în pădurile tropicale din Mexic și Guatemala. Aici crește în subpământ, protejată de coronamentul de frunze al copacilor mai mari.


Caracteristici

Chamaedorea metallica este o specie de palmier care necesită puțină întreținere și care poate crește până la un metru înălțime. Are frunze în formă de umbrelă care au o strălucire metalică unică, de unde și numele de "Metallica". Frunzele sunt late și au o culoare verde închis. În timpul perioadei de înflorire, planta produce flori mici de culoare portocalie, care se transformă ulterior în fructe negre.


Îngrijire

Chamaedorea metallica este o plantă iubitoare de umbră și nu se descurcă bine în lumina directă a soarelui. Acest lucru o face să fie o alegere excelentă pentru plantarea în interior. Planta are nevoie de o temperatură stabilă și de o umiditate ridicată pentru a crește cu succes. În ceea ce privește udarea, este important să mențineți solul uniform umed, dar evitați saturarea apei pentru a preveni putrezirea rădăcinilor.