Citrus aurantium Chinotto 160 cm

Citrus aurantium Chinotto 160 cm

Citrus aurantium Chinotto 160 cm


 • Citrus aurantium
 • Disponibilitate: In Stoc
 • Stoc: 2 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
 • 1.260 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta, este bine sa fie mutat la exterior vara, prefera soare plin cu aclimatizare in prealabil

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, mai rar in sezonul rece; daca este amplasat la exterior vara se poate uda mai des

   
   
         

Temperatura: min 10°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 160 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 38 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Bucurați-vă de o plantă exotică deosebită cu Citrus Aurantium Chinotto de 160 cm. Această varietate de citrice, cunoscută pentru fructele sale aromate și aspectul său atrăgător, este perfectă pentru a aduce o notă de prospețime și exotism în spațiul dumneavoastră verde. Cu înălțimea sa impresionantă de 160 cm, acest arbust de citrice va deveni cu siguranță un punct de atracție în grădina dumneavoastră sau pe terasă.

Caracteristici cheie:

 • - Dimensiune impresionantă: Citrus Aurantium Chinotto de 160 cm se remarcă prin înălțimea sa, fiind un copac viguros și impresionant. Această înălțime oferă planta o prezență deosebită și un aspect impunător în orice spațiu verde.
 • - Fructe aromate: Fructele de Chinotto sunt cunoscute pentru aroma lor intensă și dulce-acrișoară. Aceste fructe mici și rotunde vor aduce o notă exotică și savuroasă în bucătăria dumneavoastră sau pot fi folosite pentru prepararea unor băuturi răcoritoare și delicioase.
 • - Îngrijire ușoară: Citrus Aurantium Chinotto este o plantă rezistentă și ușor de întreținut. Cu puțină atenție și îngrijire corespunzătoare, acest copac de citrice va crește și se va dezvolta frumos în medii temperate și calde.
 • - Aspect decorativ: Frunzele sale verzi și strălucitoare și forma sa arborescentă îi conferă Citrus Aurantium Chinotto un aspect decorativ deosebit. Această plantă poate deveni punctul central al grădinii sau terasei dumneavoastră, adăugând eleganță și farmec.

Beneficii:

 1. Aroma și gustul delicios: Fructele de Citrus Aurantium Chinotto sunt apreciate pentru aroma și gustul lor distinctiv. Acestea pot fi folosite în diverse rețete culinare sau pentru prepararea unor băuturi revigorante și savuroase.
 2. Ornament pentru spațiul verde: Datorită aspectului său impresionant și frunzelor strălucitoare, Citrus Aurantium Chinotto de 160 cm este o alegere excelentă pentru decorarea grădinii, terasei sau a altor spații verzi. Va aduce o notă exotică și atrăgătoare în orice peisaj.
 3. Îngrijire ușoară: Această plantă de citrice nu necesită o atenție excesivă. Cu puțină udare și îngrijire corespunzătoare, veți putea să vă bucurați de frumusețea și aroma acestui arbust deosebit în mod facil și plăcut.

Cumpărați acum Citrus Aurantium Chinotto de 160 cm și transformați-vă spațiul verde într-un colț de paradis exotic. Beneficiați de aroma și frumusețea acestui copac de citrice impresionant și creați o atmosferă relaxantă și rafinată în propria dumneavoastră grădină sau terasă.