Ficus benjamina Danielle 130 cm

Ficus benjamina Danielle 130 cm

Ficus benjamina Danielle 130 cm


  • Ficus benjamina
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 15 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 335 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 130 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 27 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Ficusul Ficus benjamina "Danielle", cunoscut și sub numele de "smochin plângător", este o plantă tropicală originară din Asia de Sud-Est și Australia. Această plantă aparține familiei murelor (Moraceae) și este cunoscută în zona sa de origine pentru forma sa mare și luxuriantă și pentru puterea sa enormă de creștere.


Caracteristici

Ficusul Ficus benjamina "Danielle" se caracterizează prin frunzele sale întunecate, strălucitoare, care cresc în grupuri dense. Această plantă are o formă compactă și crește, de obicei, între 80 și 150 cm înălțime. Trunchiul este adesea format neregulat, ceea ce contribuie la aspectul unic al plantei. 'Danielle' este apreciată pentru proprietățile sale de purificare a aerului, contribuind la un climat interior sănătos.


Îngrijire

Ficus benjamina 'Danielle' necesită o îngrijire specifică pentru a se dezvolta. Planta se dezvoltă cel mai bine la o temperatură constantă între 16 și 24 de grade Celsius și are nevoie de multă lumină, dar nu tolerează lumina directă a soarelui. Planta are nevoie de udare regulată, dar nu trebuie să stea în apă. Se recomandă fertilizarea plantei la fiecare două săptămâni în timpul sezonului de creștere. Odată stabilită, planta necesită relativ puțină întreținere și poate rezista mai mulți ani.