Palmier Kentia Howea forsteriana 240 cm

Palmier Kentia Howea forsteriana 240 cm

Palmier Kentia Howea forsteriana 240 cm


  • Howea forsteriana
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 9 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 1.895 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 240 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 34 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Howea forsteriana, cunoscută și sub numele de palmier Kentia, este o specie de plantă a cărei origine se află pe insula Lord Howe din Oceanul Pacific. Această insulă, situată între Australia și Noua Zeelandă, oferă un climat umed, subtropical, în care planta se poate dezvolta în mod optim.


Caracteristici

Howea forsteriana este un palmier veșnic verde, care poate ajunge la o înălțime medie de trei până la patru metri, cu o îngrijire adecvată. Printre caracteristicile aspectului său se numără frunzele lucioase, lungi și cu pene ascuțite, care cresc dintr-un punct central. Trunchiul este subțire și inelar, tipic pentru speciile de palmieri, iar planta are foliole pintenate, de culoare verde închis.


Îngrijire

Howea forsteriana necesită o îngrijire moderată. Planta se dezvoltă cel mai bine la lumina indirectă a soarelui și la temperaturi moderate, departe de curenții reci. Atunci când udați, este important ca solul să rămână întotdeauna ușor umed, dar niciodată îmbibat. În plus, planta are nevoie de un aport regulat de substanțe nutritive, care se aplică cel mai bine în timpul perioadei de creștere.