Philodendron Painted lady 130 cm

Philodendron Painted lady 130 cm

Philodendron Painted lady 130 cm


  • Philodendron sp.
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 22 buc.
Livrare: In toata tara
  • 745 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, solul trebuie mentinut usor umed intra udari

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 130 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 22 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Philodendronul "Painted lady" face parte din familia Araceae și este originar din regiunile tropicale ale Americii de Sud. Planta poate fi găsită în special în țări precum Brazilia, Bolivia și Argentina. "Doamna pictată" face parte din genul Philodendron, unul dintre cele mai mari genuri din cadrul plantelor cu flori, cu aproximativ 500 de specii diferite.


Caracteristici

Caracteristic pentru Philodendron 'Painted lady' sunt frunzele sale pestrițe, în formă de inimă, care pot varia de la verde la aproape galben. Frunzele se caracterizează prin dungi și pete neregulate, de unde și denumirea de "Painted lady". Un adult "Painted lady" poate atinge o înălțime de aproximativ 1 metru. Este o plantă cățărătoare, ceea ce face ca această plantă să fie ideală pentru a crește pe un stâlp de mușchi.


Îngrijire

'Painted lady', ca majoritatea speciilor de Philodendron, are nevoie de suficientă lumină, dar nu tolerează lumina directă a soarelui. Planta preferă un mediu cald, cu o temperatură între 18 și 27 de grade Celsius. Planta are nevoie de un sol bine drenat și trebuie udată în mod regulat, dar este esențial să se evite îmbibarea cu apă. În plus, se recomandă fertilizarea plantei cu un îngrășământ echilibrat o dată pe lună în timpul sezonului de creștere.