Philodendron selloum 125 cm

Philodendron selloum 125 cm

Philodendron selloum 125 cm


  • Philodendron selloum
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 11 buc.
Livrare: In toata tara
  • 510 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 125 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 30 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Philodendron selloum, cunoscut și sub denumirea de Philodendron de copac dantelat, este originar din America de Sud, în special din pădurile tropicale din Brazilia și Paraguay. Această plantă prosperă în condițiile umede, calde și în solul bogat al pădurilor tropicale.


Caracteristici

Philodendron selloum este o plantă veșnic verde cu frunze mari, lucioase, profund lobate, care creează o atmosferă opulentă. Frunzele pot crește până la 90 de centimetri lățime. Planta crește în formă de copac și poate ajunge până la 3 metri înălțime în condiții favorabile. În special, frunzele răsar în ciorchini din trunchiul gros.


Îngrijire

Acestei plante îi place o sursă de lumină puternică, indirectă și nu tolerează lumina directă a soarelui. De asemenea, are nevoie de o cantitate mare de apă, fără a permite ca apa să stagneze. Prin urmare, se recomandă să se lase planta să se usuce între ciclurile de udare pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. Filodendronul selloum nu se descurcă bine la temperaturi scăzute și se dezvoltă cel mai bine la temperaturi cuprinse între 16 și 24 de grade Celsius.