Palmier Trachycarpus wagnerianus 180 cm

Palmier Trachycarpus wagnerianus 180 cm

Palmier Trachycarpus wagnerianus 180 cm


  • Trachycarpus wagnerianus
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 25 buc.
Livrare: Doar in Bucuresti
  • 3.365 RON

 
   
         

Amplasare: loc insorit, ideal la exterior pe perioada de vara

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, mult mai rar in sezonul rece 

   
   
         

Temperatura: min 5°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 180 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 50 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Trachycarpus wagnerianus, cunoscut și sub numele de "palmierul de Waggy", provine din regiunea muntoasă a Japoniei și Chinei. Aici, această specie de palmier a fost cultivată în grădinile mănăstirilor timp de sute de ani. Planta își datorează numele botanistului german Moritz Wagner, care a recunoscut de timpuriu caracterul unic al plantei.


Caracteristici

Trachycarpus wagnerianus este o specie de palmier care iese în evidență prin mărimea, puterea și frumusețea sa. Prin natura sa, planta este compactă, cu frunze frumoase, în formă de evantai, care contribuie la un aspect decorativ. Palmierul poate atinge înălțimi cuprinse între 2,5 și 4 metri și este rezistent la temperaturi scăzute. Această specie de palmier rezistentă la iarnă poate supraviețui și la temperaturi de până la -15 grade Celsius.


Îngrijire

Pentru o creștere optimă, Trachycarpus wagnerianus are nevoie atât de lumină solară, cât și de umbră parțială. De asemenea, asigurați-vă că solul se drenează bine, pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. Deși planta este rezistentă la iarnă, aceasta va supraviețui mai bine dacă este protejată de frigul extrem în timpul iernii. În cele din urmă, planta are nevoie de puțină fertilizare; o dată pe an, primăvara, este suficient.