Polaskia chichipe 60 cm

Polaskia chichipe 60 cm

Polaskia chichipe 60 cm


  • Polaskia chichipe
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:8buc.
Livrare:In toata tara
  • 1.775 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana,mult mai rar in sezonul rece 

   
   
         

Temperatura: min 10°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 60 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 30 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Polaskia chichipe este o specie de cactus originară din Mexic. Este un cactus care se găsește adesea în zonele deșertice de câmpie și pe pantele calcaroase. Habitatul natural al acestei plante variază de la zonele semideșertice până la pădurile uscate din centrul și sudul Mexicului.


Caracteristici

Polaskia chichipe se caracterizează prin trunchiul său columnar, cu creștere verticală, care poate ajunge până la 8 metri înălțime la exemplarele mature. Spițele lungi de până la șapte centimetri ale acestui cactus sunt ancorate în coastele sale. În plină lumină solară, acest cactus adoptă o culoare roșiatică sau verde-cenușie. Florile de Polaskia chichipe sunt de culoare galben-verde și apar la sfârșitul iernii sau la începutul primăverii.


Îngrijire

Pentru îngrijirea Polaskia chichipe, este important ca cactusul să fie amplasat în plin soare sau la umbră parțială, unde poate beneficia de suficientă lumină. Cactusul are nevoie de un sol bine drenat pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. În plus, este important să oferiți o udare moderată în timpul lunilor de vară și să lăsați solul să se usuce complet între momentele de udare. În timpul iernii, planta are nevoie de puțină sau deloc apă. Polaskia chichipe este un cactus rezistent la îngheț, dar perioadele lungi de frig și umiditate pot fi dăunătoare.