Rhipsalis burchellii 20 cm

Rhipsalis burchellii 20 cm

Rhipsalis burchellii 20 cm


  • Producator:Agava
  • Rhipsalis burchellii
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:2buc.
Livrare:In toata tara
  • 40 RON

    30 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 20 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 12 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Rhipsalis burchellii , cunoscut și sub numele de "cactus coral", își găsește originea în pădurile tropicale din America de Sud. În mod natural, planta crește epifită, ceea ce înseamnă că trăiește pe copaci și alte plante fără a extrage nutrienți din acestea. Ea folosește mediul umed și lumina indirectă din partea inferioară a pădurii tropicale.


Caracteristici

Rhipsalis burchellii  este un cactus agățat fără spini care aparține familiei de cactuși. Sunt caracteristice ramurile subțiri, atârnate, care sunt acoperite din abundență cu segmente mici, columnare. Această plantă poate fi identificată cu ușurință după textura sa unică, dar și după florile sale albe foarte mici care se transformă adesea în fructe roșii.


Îngrijire

Deși Rhipsalis burchellii  este un cactus, nu are nevoie de aceeași îngrijire ca majoritatea cactușilor. Se bucură de o lumină puternică, dar indirectă. Evitați lumina directă a soarelui, deoarece aceasta îi poate arde frunzele. Această plantă are nevoie de un drenaj bun, așa că folosiți un ghiveci cu găuri pe fund și un sol bine drenat. În timpul perioadei de creștere, este indicat să mențineți solul umed, dar aveți grijă să nu o udați prea mult. În lunile de iarnă, planta apreciază ca solul să se usuce puțin între perioadele de udare.