Rhipsalis heteroclada 60 cm

Rhipsalis heteroclada 60 cm

Rhipsalis heteroclada 60 cm


  • Rhipsalis heteroclada
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:13buc.
Livrare:Doar in Bucuresti
  • 770 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci(hanger): 60 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 27 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Rhipsalis heteroclada provine inițial din pădurile tropicale din Filipine. Această plantă unică face parte din familia cactușilor, dar se caracterizează prin faptul că are o creștere suspendată. În mediul său natural, Rhipsalis heteroclada se găsește în principal pe trunchiuri de copaci și pe pante.


Caracteristici

Rhipsalis heteroclada are un aspect răutăcios datorită tulpinilor sale lungi, subțiri și ramificate. Planta formează un fel de ciorchini atârnând, cu o culoare verde până la verde-gălbui. Tulpinile sunt dense și translucide, cu fire mici de păr alb la capăt. În timpul perioadei de înflorire, pe tulpini apar flori mici, de culoare crem.


Îngrijire

Îngrijirea unei Rhipsalis heteroclada necesită un sol bine drenat și o locație cu lumină solară puternică, dar indirectă. Deși este un tip de cactus, nu are aceeași toleranță la secetă ca multe altele. Prin urmare, este esențial să-l udați în mod regulat, dar pentru a preveni îmbibarea solului. În timpul lunilor de iarnă, este indicat să reduceți udarea, dar să nu încetați complet.