Schefflera actinophylla Amate 80 cm

Schefflera actinophylla Amate 80 cm

Schefflera actinophylla Amate 80 cm


  • Schefflera actinophylla
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Stoc: 43 buc.
Livrare: In toata tara
  • 230 RON

 
   
         

Amplasare: lumina filtrata, indirecta

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 80 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 24 cm

   
   
         

Livrare in toata tara

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Schefflera actinophylla "Amate", cunoscută și sub numele de planta umbrelă, își are originea în pădurile subtropicale și tropicale umede din Australia. Această plantă poate fi găsită în sălbăticie pe malurile râurilor și în pădurile tropicale. Schefflera actinophylla "Amate" face parte din familia iedera (Araliaceae).


Caracteristici

Schefflera actinophylla "Amate" are un aspect deosebit de distinctiv, cu frunze verzi dispuse în grupuri, fiecare formată din 7 până la 16 frunzulițe, ceea ce conferă plantei aspectul tipic de umbrelă. Planta este capabilă să atingă o înălțime de 15 metri în mediul său natural, deși, de obicei, rămâne mult mai mică în condiții de interior. În timpul perioadei de creștere, planta dezvoltă flori roșii sau roz, care cresc în ciorchini radiați.


Îngrijire

Îngrijirea corectă a Schefflera actinophylla 'Amate' include o locație însorită sau semiumbrită, de preferință fără soare direct la amiază. Planta necesită udare regulată, dar este esențial să se evite acumularea de apă pentru a preveni putrezirea rădăcinilor. Temperatura interioară ideală pentru 'Amate' variază între 18 și 22 de grade Celsius. De asemenea, planta are nevoie de un nivel ridicat de umiditate, care poate fi obținut prin pulverizare regulată.