Palmier Trachycarpus fortunei 230 cm

Palmier Trachycarpus fortunei 230 cm

Palmier Trachycarpus fortunei 230 cm


  • Trachycarpus fortunei
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:28buc.
Livrare:Doar in Bucuresti
  • 4.160 RON

 
   
         

Amplasare: loc insorit, ideal la exterior pe perioada de vara 

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana, mult mai rar in sezonul rece 

   
   
         

Temperatura: min -5°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 230 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 48 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti 

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Trachycarpus fortunei, cunoscut și sub numele de palmier chinezesc, provine din unele părți ale Asiei, inclusiv din China și India. S-a adaptat bine la climatele locale europene și este adesea întâlnit în parcuri, grădini și spații publice.


Caracteristici

Trachycarpus fortunei este un palmier rezistent, care poate suporta temperaturi de până la -15 grade Celsius. Planta poate crește până la 12 metri înălțime și are frunze în formă de evantai care cresc la capetele unor tulpini lungi, cu tulpini. Trunchiul acestei specii de palmier este acoperit de o scoarță fibroasă și aspră. Primăvara, Trachycarpus fortunei produce flori gălbui, care sunt urmate de fructe negre-albastre, în formă de ou.


Îngrijire

Un Trachycarpus fortunei are nevoie de un sol bine drenat și nu trebuie așezat în apă stagnantă. În perioada de creștere, acest palmier are un necesar de apă moderat spre mare. Planta preferă o locație însorită sau parțial umbrită, iar un loc adăpostit este recomandat pentru a proteja planta de vântul puternic. Fertilizarea anuală cu îngrășământ special pentru palmieri este de dorit, contribuind la creșterea și dezvoltarea sănătoasă a plantei. În iernile severe, este important să se protejeze palmierul de vântul rece și uscat.