Yucca elephantipes Puck 210 cm

Yucca elephantipes Puck 210 cm

Yucca elephantipes Puck 210 cm


  • Yucca elephantipes
  • Disponibilitate:In Stoc
  • Stoc:24buc.
Livrare:Doar in Bucuresti
  • 2.140 RON

 
   
         

Amplasare: loc insorit 

   
   
         

Udare:  o data pe saptamana

   
   
         

Temperatura: min 15°C

   
   
         

Inaltime planta cu ghiveci: 210 cm

   
   
         

Marime ghiveci: 50 cm

   
   
         

Livrare doar in Bucuresti

   
 

Fiecare planta este aleasa direct din sera partenerului nostru din Olanda, verificata, ambalata cu atentie si livrata direct la tine acasa. Livrarea estimata este de 7-10 zile lucratoare. 

Imagine cu titlu de prezentare. Marimea, forma si culoarea produsului pot varia usor.

Origine

Yucca elephantipes "Puck" este originară din America Centrală. Această specie de plantă face parte din familia Asparagaceae și se găsește cu precădere în zonele uscate, cum ar fi deșerturile și semideserturile. Este una dintre numeroasele varietăți din cadrul grupului Yucca elephantipes, fiecare cu caracteristici unice.


Caracteristici

Yucca elephantipes "Puck" este o plantă robustă, perenă, cu un trunchi izbitor, care este mai gros în partea de jos, de unde și denumirea "elephantipes" (picior de elefant). Planta are frunze lungi și înguste, de culoare verde și cu o textură de piele. Aceste frunze cresc în formă de rozetă direct de pe trunchi, ceea ce conferă plantei un aspect unic. În plus, planta poate da flori albe, în formă de clopot, în condiții favorabile.


Îngrijire

Îngrijirea Yucca elephantipes 'Puck' nu necesită prea mult efort. Această plantă preferă o locație cu multă lumină și poate tolera, de asemenea, lumina directă a soarelui. În ceea ce privește udarea, plantei îi place o umiditate suficientă, dar nu prea mare. Udarea excesivă poate duce la putrezirea rădăcinilor și poate pune în pericol sănătatea plantei. Temperatura ideală pentru Yucca elephantipes 'Puck' este cuprinsă între 15 și 25 de grade Celsius. Fertilizarea periodică în timpul sezonului de vegetație favorizează creșterea și sănătatea plantei.